Klasická vaječná pomazánka. Jednoduchý recept za pět minut

Vaječná pomazánka se skvěle hodí zejména k čerstvému chlebu. Její příprava není nikterak náročná a pochutná si celá rodina.


loading…

  • 6 vajec
  • 2 lžíce taveného sýru
  • 1 lžíce majonézy
  • 1 lžíce nasekané cibule
  • 1 lžička citronové šťávy
  • Sůl a pepř

Jednoduše uvařte vejce natvrdo, zchlaďte je studenou vodou, oloupejte a prolisujte. Přidejte tavený sýr, majonézu a cibuli. Poté už jenom stačí dochutit solí, pepřem a lžičkou citronové šťávy. Tato pomazánka je pastvou pro mlsné jazýčky a jistě ji ocení i návštěva.





Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.